• Vakkennis Empathie Integriteit


 • De beller is sneller 06 13697421. Maar mailen kan ook!

  Hulp op afstand of dichtbij

  U kunt Vigilant Paralegal Solutions inzetten op elk door u gewenst moment. Vigilant Paralegal Solutions heeft een eigen kantoorfaciliteit maar werken op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

  Maar wat als uw vraag op een moment komt, dat de agenda van Vigilant Paralegal Solutions overvol is? Dan kunt u een beroep doen op een een van de professionele notarisklerken en paralegals, waarmee Vigilant Paralegal Solutions samenwerkt.

  Dat is allemaal een kwestie van afspraken maken. Vigilant Paralegal Solutions werkt met een overeenkomst van opdracht, waarin alle voorwaarden helder met u worden afgesproken.

  Flexibel

  Kent u dat? U krijgt een ongewone vraag voorgelegd en u heeft eigenlijk niet voldoende capaciteit om de oplossing door uw eigen medewerkers te laten (onder)zoeken en u wilt uw cliënt niet teleurstellen. Met Vigilant Paralegal Solutions kunt u uw cliënt van dienst zijn en uw vaste medewerkers kunnen zich blijven richten op de lopende dossiers.

  Maar u kent vast ook die periodes dat het lijkt of heel Nederland bij uw kantoor aanklopt, er tegelijk een griepepidemie door uw kantoor raast en één van uw medewerksters nog met zwangerschapsverlof is.

  Het gevolg is een enorme piekbelasting voor de medewerkers waar de bacillen nog geen vat op hebben gekregen, terwijl u dan natuurlijk niet meteen nieuwe mensen wilt aannemen. De drukte en stress kan immers over drie of vier maanden over zijn. Ook dan schakelt u Vigilant Paralegal Solutions in, zodat uw medewerkers weer fluitend naar het werk gaan, wetende dat zij hulp krijgen.

  Zet uw concurrent op afstand

  Doordat Vigilant Paralegal Solutions werkt tegen een lager uurtarief dan u voor uw vaste medewerkers in rekening moet brengen, is het mogelijk om tijdsintensieve maar relatief eenvoudige dossiers voor een lager totaaltarief te behandelen met behoud van een redelijke marge. U kunt dan denken aan het oprichten van een grote hoeveelheid BV's of het steeds op dezelfde manier wijzigen van de statuten van alle BV's binnen een concern. Niet moeilijk maar wel tijdsintensief. Uw cliënt zal u dankbaar zijn, want van dat voordeel kan uw cliënt meeprofiteren.