• Vakkennis Empathie Integriteit


 • De beller is sneller 06 13697421. Maar mailen kan ook!

  Dossier van tafel gevallen

  U heeft er vast ook wel eens één. Een dossier dat van tafel is gevallen. Dat in een verhuisdoos is blijven wonen. Zo één waar paddestoelen op groeien.

  Vigilant Paralegal Solutions brengt het probleem in kaart en stelt een oplossing voor. U kunt dan alsnog zelf de koe bij de horens vatten, maar u kunt ook de oplossing aan Vigilant Paralegal Solutions overlaten. U, als notaris, hoeft dan alleen nog de eventuele akte te passeren.

  Internationale vraagstukken

  Soms komt er iemand voorbij, met een ingewikkeld probleem. Bedenk eens hoeveel uitzoekwerk nodig is om een fout of verzuim bij de afwikkeling van een nalatenschap in kaart te brengen, als allerlei betrokkenen ook al zijn overleden en de erfgenamen daarmee worden geconfronteerd.

  En wat nu als een en ander ook nog een internationaal karakter heeft? Wilt u dan één van uw kostbare medewerkers weken, nee maanden laten zoeken naar de speld in de hooiberg? Ook hiervoor kunt u Vigilant Paralegal Solutions inschakelen. Het petje van Sherlock Holmes past Vigilant Paralegal Solutions.

  Research

  U krijgt een enorme uitdaging op uw bureau! Er moeten 150 percelen grond worden overgedragen en van al deze percelen moeten de erfdienstbaarheden, bijzondere bepalingen, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen in kaart worden gebracht.

  Een hele klus die veel tijd vergt. Uw eigen medewerkers zitten al tot hun nek in het werk en u zoekt een oplossing. Die oplossing heeft u gevonden in Vigilant Paralegal Solutions.

  Voor bedrijven

  U gaat uw internationale groepsstructuur van rechtspersonen reorganiseren. Er moeten aandelen worden overgedragen, statuten worden gewijzigd en er moeten ook nog nieuwe groepsmaatschappijen worden opgericht.

  En op de juridische afdeling zijn al handen te kort.

  Geen nood, Vigilant Paralegal Solutions heeft 30 jaar notariële ervaring in het ondernemingsrecht en heeft alle vakkennis in huis om u te helpen met het onderhouden van de contacten met notaris, advocaat en andere adviseurs.